top of page
Search

Farmers ja Veljmiehet yhdistyvät tulevalle kaudelle

Tulevalla kaudella Farmers, sekä Veljmiehet muodostavat yhteisjoukkueen.
Uusi yhdistetty joukkue on tuonut hyvää hyrinää molemmissa leirissä. Pitkään toivottu kausi jolloin rosterin kapeus ei ole esteenä kauden tyylikkäälle läpiviennille on toteutumassa pian.

Kuitenkaan kyseessä ei ole täysin hyppy tuntemattomaan. Kaudella 2021-2022 Farmersin rivissä pelasi useita Kuopion pelaajia, jotka mahdollistivat tarvittavan laajuuden rosteriin II-Divisioonan viemiseksi läpi. Vuosien saatossa yhteistyötä on tehty paljon, joten yhdistyminen oli hyvin luontevaa tässä vaiheessa. Päävalmentajana joukkueella toimii Niko Ruotsalainen. Alla Nikon mietteitä tulevasta kaudesta yhdistetyllä joukkueella. Nyt kun joukkueet yhdistyvät miten uskot sen vaikuttavan pelillisesti viimekausiin verrattuna?

Sekä Farmers että Veljmiehet pursuaa sekä talenttia ja intoa. Nämä tulevat vaikuttamaan positiivisesti joukkueeseen. Isommalla pelaaja määrällä saamme hyvän kierron vaihtoihin ja pystymme pelaamaan pelillisesti laadukkaampaa palloa. Tietysti kolmen kylän poikien sovittaminen samaan joukkueeseen tuo omat haasteensa mutta itse nään nämä vain positiivisina haasteina.


Onko jotain erityistä mitä lähdetään painottamaan tulevalle kaudelle? Painotetaan sitä mistä olen aina valmentajana puhunut hyvä osaaminen vaatii hyvää jenkkifutiksen perustaitojen osaamista. Varmastikin pelikirja on lähempänä sitä mitä Steelers pelauttaa nopea ja taidollisesti hyvää jefua.


Millaisen joukkueen lajin seuraajat tulevat tulevana kesänä näkemään?

Energisen, ja sopivan savolaisen kieron joukkueen. Jonka tahto pelata, ja voittaa on kiva. Joukkue aloittaa tulevaan kauteen valmistumisen yhteisleirin merkeissä 14.1 Kuopiossa. Harjoitukset pyörivät normaalisti myös Iisalmen päässä, joten mukaan mahtuu edelleen uusia pelaajia! Ota rohkeasti yhteyttä jos haluat mukaan porukkaan.

271 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page