top of page
Search

Farmers II-Divisioonaan kaudella 2022-2023

Miesten joukkue on kerännyt menneenä syksynä uusia pelaajia joukkueeseen. Aikaisin aloitettu treeni näkyi läsnäoloisissa. Mutta mitä pidemmälle talvea on menty on pelaajat aktivoituneet ja päätös II-divisioonaan lähtemisestä voitiin tehdä.

Rosteri on selvästi täyttynyt viime kauteen verrattuna enemmän taitopelipaikan pelaajille. Joka tuo positiivista hyrinää heittohyökkäystä ajatellen. Viimekauden sivussa ollut Tuukka Nevalainen palaa WR osastolle, sekä varusmiespalvelusta suorittanut K-P Kovalainen pääsee täysimittaisesti mukaan harjoitteluun. Jordan Eztevez saa myös RB osastolle vastuun jakajaa kun Rookie kauttaan pelaava Valtteri Vuori ottaa vastuuta pallonkantajana. Hyökkäyksen linjassa nähdään rookieina Ilpo Eloranta, sekä Risto Heikkinen. Mutta OL:n lopullinen miehitys selvinee vasta vuodenvaihteen jälkeen. Puolustuksessa taas Farmersmaiseen tyyliin on saatu voimaa ja nopeutta . Farmersin DL: jatkaa samalla kokoonpanolla. LB:osastolle Paavo Antikaisen kaveriksi on saatu Konsta Kvist, sekä Pietari Kauhanen. Joista molemmilla riittää tarvittaessa voima ja nopeus pelata DL:ssä.


Yleisesti treenitalveen lähdetään kovalla itseluottamuksella. Niinkuin Toni Bärlundi sanoisi. " Toistojen kautta varmuus, varmuuden kautta pelinopeus."


181 views0 comments
bottom of page